Visa större bild

Josef Budget Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 4
selected_index: 0
199 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Gå till maskeraden klädd som en av världens mest kända Josefs och känn dig som en riktig superstjärna! Det finns två klara fördelar med denna tjusiga dräkt. För det första kan du som inte vanligtvis brukar gå runt i klänning göra det och för det andra kan den varieras i oändlighet! Du kan till exempel komplettera med ett tygåsna, en snygg käpp, ett par luftiga sandaler och kanske till och med ett jesusbarn!

Josef Budget Maskeraddräkt inkluderar en robe och en väst i ett samt en huvudbonad. Roben är tillverkad av ett tunt material. Den är brun och lång med ett vit- och blårandigt parti på mitten. Västen är beige och är fastsydd i roben. Framtill sitter ett vitt rep som knyts över magen. Huvudbonaden består av en brun huvudduk med en vit- och blårandig textilkrans runtom. Staven, sandalerna och lösskägget ingår ej. Komplettera gärna med liknande för ett utseende som på bilden.

Finns i storlekarna One size och Plus-size.

Taggar

OMDÖMEN (2)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Henrik för 1 år sedan
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Karen Elisabet för 7 månader sedan
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen30278 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle