Visa större bild

Julgransstjärna LED Guld

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 23920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
299 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Detta är en mycket vacker julstjärna med LED-belysning som passar perfekt att sätta i granens topp eller på fönsterbrädan. Låt din jul blir extra magisk och ljus med den fina stjärnan!

Julgransstjärna LED Guld är en julstjärna med LED-belysning. Julstjärnan är guldfärgad och glittrande och lyser med ett varmt och vitt sken som sprids genom julstjärnans många små snöflingeformade hål, vilket gör att ljuset ser ut som snöflingor. Superfint!

Inga batterier behövs, du kopplar enkelt in stjärnan i väggkontakten med sladden som sitter fast på stjärnan. Stjärnan är CE-märkt. Den är tillverkad i plast och är ca 25 x 25 cm stor.

Säljs styckvis.

Taggar

OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Carina för 8 timmar sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen63297 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle