vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Teman Julklappar Julklapp till Äventyrlig

Julklapp till Äventyrlig

Finns det några snälla... äsch glöm det! Den äventyrlige gillar att tänja på gränserna och vare sig det gäller att utmana modetrenderna, dra ut på våghalsiga upptåg i storstadsdjungeln eller bege sig iväg på spännande upptäcktsfärder i naturen så är ”snäll” någonting som han eller hon lämnade kvar hemma i byrålådan. När du ska köpa julklapp till en äventyrlig själ är det bäst att satsa på någonting som matchar dennes djärva intressen och otämjbara personlighet.

Utforska Partykungens rafflande utbud av finurliga gadgets, praktiska campinggrejer och fräcka skämtprylar och klicka hem den perfekta julklappen till din äventyrslystne vän!

Läckra godisunderkläder blir en ypperlig julklapp till den sexuellt äventyrlige. För den som föredrar äventyr i det vilda finns allt från djurmönstrade mankinis, campingduschar, handpumpar och resehammockar till självuppblåsande sittpuffar, kylboxar och sovsäckar i form av Volkswagenbussar. Till globetrottern rekommenderas en skrapkarta eller bucketlist-tavla för att pricka av alla önskeäventyr. Ett fejkpass och anti-resfeberpiller blir en suverän julklapp till den flygrädde som hellre äventyrar på hemmaplan.

Vi har även magnetiska LED-lampor som passar perfekt i tältet, liksom smarta nightvision-kikare och minikompasser så att äventyraren inte går vilse på sina strapatser. Världens minsta metspö är superpraktiskt att ha med i fickan för att fixa proviant om det tryter – och vikbara grillverktyg gör det plättlätt att tillaga fångsten.
Läs mer