vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Teman Julklappar Julklapp till Fåfäng

Julklapp till Fåfäng

Att vara fåfäng kan vara otroligt krävande. Tänk bara hur mycket tid man måste lägga ned på att prova kläder, gymma, fixa frissan, korrigera polisongerna och bättra på sminket. Sedan ska man hitta rätt vinkel, ta X antal selfies, välja ut den mest attraktiva bilden och visa upp resultatet på sociala medier. Och sedan är det bara att börja om igen... Ja, du hör ju, det är asjobbigt att vara snygg! Underlätta livet för en fåfäng vän och ge bort en julklapp som förenklar processen!

På Partykungen hittar du massor av sköna julklappar som lär få den fåfänge att jubla av lättnad. Skokondomer håller dojjorna rena i alla väder, förvaringspåsar håller märkesplaggen snygga på resan och en hopvikbar hårfön, locktång eller hårklippare gör det lätt att hålla barret i trim. En förstoringsspegel med LED-belysning säkerställer att den fåfänge inte missar några essentiella detaljer och med en Smartphone-spegel kan hen checka looken i tid och otid.

Ett lyxigt groomingkit och en ”Beard Growth Chart”-tisha passar perfekt som julklapp till en fåfäng man som gillar att sköta skägget. En antirynkmaskin håller hyn i prima kondition och Fitness Poker gör träningen roligare. Börjar den fåfänge gå lite överstyr med selfietagandet? Då ordinerar doktor Partykungen ett paket Pamobil Zlapp anti-mobilpiller under granen!
Läs mer