vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Teman Julklappar Julklapp till Händig

Julklapp till Händig

På Partykungen hittar du massor av roliga och smarta julklappar till den händige. Vi har grejer som passar lika bra för proffsiga hantverkare som glada hemmafixare. Till och med en och annan behändig pryl för den som har tummen mitt i handen men ändå gillar att pyssla.

Söker du en julklapp till en händig som älskar att snickra kan vi rekommendera ett magnetarmband som håller reda på spikarna, snitsiga byggpennor i form av skruvar, en verktygspenna med skruvmejsel, linjal och vattenpass i ett eller en megahög ”Size matters”-mugg med inbyggd tumstock. Hemmafixaren kan du överraska med dekorationssiffror och träbokstäver för att skapa egna tavlor, dörrskyltar och väggprydnader eller ett set med pumpaverktyg för att karva egna pumpalyktor till halloween.

Till den pysseltokige kan du slå in ett kit för att göra en egen adventskalender eller odla ett äkta fyrklöver. Allt-i-allon ska givetvis få ett multiverktyg i julklapp och multitalangen som är lika händig i verkstaden som i köket förtjänar så klart ett läckert set med verktygsbestick. Till småfixaren passar det perfekt att ge bort världens minsta verktygslåda och världens minsta tejppistol. Här hittar du även coola muggar, kapsylöppnare och t-shirts med tuffa tryck – uppskattade julklappar till händiga i alla åldrar!
Läs mer