vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Teman Julklappar Julklapp till Lekfull

Julklapp till Lekfull

På Partykungen ser vi hela livet som en fest och hyllar lekfullhet i alla former. Här har vi samlat massor av leksaker, spel och skämtprylar som passar perfekt att ge bort i julklapp till en lekfull vän, partner eller familjemedlem. Vi har lekfulla julklappar för alla åldrar – men vi skiljer givetvis på barnleksaker och vuxenleksaker!

För den som är barnsligt lekfull finns allt från trolleriset, gigantiska vattenrutschbanor, airhockeybord, vattenballonger, mini-tv-spel, toalettpianon, drönare, vattenpistoler, radiostyrda bilar, roliga sällskapsspel och familjevänliga utomhusleksaker. Bajscurling, kubb, Jenga, Domino Race, brännboll och uppblåsbara luffarschack är lekfulla julklappar som passar både barn och vuxna.

Vibrerande leksaker, godisunderkläder, massageolja, penispumpar, uppblåsbara dockor, fluffiga handbojor, strippstänger, förspelstärningar och fräcka parspel som Monogamy, Älskling och Sexleken är perfekta julklappar till den som är lekfull i sängen.

Vuxenleksaker och barnleksaker är precis lika kul – fast på väldigt olika sätt. Om du klickar hem flera lekfulla julklappar från Partykungen rekommenderar vi därför att du håller extra koll på de avlånga paketen under granen så att de inte orsakar oönskade fadäser på julafton. Lille Sven kanske tycker att det är jättekul att få en vibrerande majskolv i julklapp, men hans lekfulla mor blir nog inte lika stormförtjust varken över det eller sin egen toalettpapperspistol.
Läs mer