vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Teman Julklappar Julklapp till Livsnjutare

Julklapp till Livsnjutare

Att köpa en julklapp till en livsnjutare är en ganska okomplicerad uppgift. Livsnjutaren tenderar att se det mesta från den ljusa sidan och uppskattar allt som förhöjer, förenklar och förbättrar tillvaron. Men livsnjutaren är också lite av en latmask som anser att en dag tillbringad halvliggandes i TV-soffan invirad i en mysig filt med ett berg av choklad, snacks och goda drycker inom räckhåll är höjden av njutning – och ärligt talat, vem sjutton gör inte det? Och ska man njuta av livet ska man givetvis göra det i stil. Ju lyxigare desto bättre!

Här på Partykungen hittar du massor av sköna, gosiga och goda julklappar som garanterat kommer att frammana ett förnöjt leende på livsnjutarens läppar. Botanisera bland lyxiga chokladpraliner, likörtryfflar, whiskyfudge, kolor, lakrits och massor av smaskigt julgodis. Köp en portabel elgrill, pizzaugn, glass- eller popcornmaskin; en inspirerande livsstilsbok eller ett lättsamt sällskapsspel.

För livsnjutaren som tycker om att förtära ädla drycker finns allt från självrörande kaffemuggar, smidiga fickpluntor, ölhjälmar och bardispensrar till exklusiva diamantkaraffer, champagnekylare, jättelika vinglas och okrossbara ölsejdlar i rostfritt stål. Överraska livsnjutaren med en härlig massageapparat, varma myssockor, fluffiga tofflor, en sovmask, en badponcho, en mysig morgonrock eller en gigantisk snug rug med ärmar att krypa in i framför TV:n. Perfekta julklappar till en äkta livsnjutare!
Läs mer