vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Teman Julklappar Julklapp till Mästerkock

Julklapp till Mästerkock

Oavsett om du redan har en äkta mästerkock i familjen eller om personen bara tror att han eller hon är proffs i köket så har vi massor av smakfulla julklappar att välja mellan på Partykungen. Botanisera bland äggkokare, våffeljärn, glassmaskiner, stekpannor, smörgåsgrillar, pizzaugnar, kokplattor, bärbara grillar, flamberingsbrännare, skärbrädor, serveringskärl, kryddkaruseller, mortlar, vispar, skaldjursknäckare, BBQ-tillbehör, heta presentset och mycket mer!

En kockmössa i guld är en given julklapp till en sann mästerkock. Till grillmästaren kan vi rekommendera en elgrill, en cool BBQ-portfölj, ett läckert ölförkläde, lyxiga grillverktyg i guld eller ett häftigt brännjärn för att fixa biffar med en riktigt personlig touch.

Bor du ihop med en ambitiös köksäventyrare som svänger ihop ”spännande” gourmeträtter på löpande band, men som gör det hellre än bra? Lugn, till den som behöver en knuff i rätt riktning för att lyckas med sina kulinariska utsvävningar finns massor av smarta köksmaskiner som gör halva jobbet. Från korvgiljotiner, kryddsaxar och pizzayxor till praktiska lökglasögon, multiverktyg, stavmixrar, batteridriva pepparkvarnar och snorsnygga äggseparerare.

Hos Partykungen hittar du mängder av härliga matlagningsprylar, kokböcker och proffsiga köksredskap som kan förvandla vilken tafflig hemmakock som helst till en riktig köksmästare. Och det bästa av allt är ju att du får ta del av resultatet – så snåla inte när du ska köpa julklapp till din mästerkock!
Läs mer