Till toppen
Startsida > Teman > Julklappar > Julklapp till par >
Visa hela beskrivningen

Julklapp till Par

Att köpa julklapp, eller present för den delen, till ett par är inte alltid det lättaste. Det handlar trots allt om en julklapp till två personer och ibland kan man hitta det som hon gillar men inte han, eller det som han gillar men inte hon. Eftersom det ofta kan vara en knepig uppgift har vi valt att hjälpa dig lite på traven genom att vi här nedan listat de artiklar vi finner passande att ge bort i julklapp till par.

Här finner du allt från vinflaskor med LED-ljus, via ismaskiner till sällskapsspel. Sedan finns det förstås, i sann Partykungen-anda, julklappar av det lite fräckare slaget som kanske inte finns att köpa på din dagligvaruhandel.

Eller vad sägs om handbojor med fluff, sexspel, Kama Sutra samt andra artiklar i samma kategori. Förslagen vi listat är många och här finns julklappar att ge både för den frikostige eller snåle, fräcke eller tillbakadragne. Här finns allt för alla par i alla (eller tja, de flesta) åldrar, så det är bara att köpa den julklapp du tror passar dina parvänner bäst!

Filter

Visar 98 produkter
castle