Hem
Teman Julklappar Julklapp Till Par

Julklapp till Par

Att köpa en julklapp till par är inte den enklaste uppgiften du fick på din lott. När årets mysigaste och rödaste högtid närmar sig är det mycket som ska förberedas. Ljusstakarna ska tändas, knäcken ska kokas och granen huggas. Sedan var det ju det där med julklapparna också som du ska hinna handla. Vi drar vårt granstrå till stacken för att hjälpa dig i julpaniken genom att tipsa om roliga, knasiga och inte minst uppskattade julklappar till par.

Att köpa julklappar till en person kan vara nog så svårt men att handla något passande till två personer kan tyckas omöjligt. Nej då, slappna bara av. Ta del av våra tips och handla din julklapp till par hos Partykungen så kommer du få njuta av glöggen innan du hinner säga god jul.

Känner du personerna väl är det stor sannolikhet att du vet deras intressen och hobbyer. Kanske är de paret som gärna lagar goda middagar, dukar vackert och bjuder in släkt och vänner att smaka på deras kulinariska anrättningar? I så fall kan en julklapp till paret förknippat med köket, matlagning och dukning vara uppskattat. Behöver de utöka sitt förråd av glas och karaffer? Eller kanske en uppdatering av några redskap för att få till den där perfekta såsen med en väl avvägd smakbild mellan surt och sött. Lite träning efter maten skadar aldrig och är paret idrottsintresserade kan något sportrelaterat bli årets bästa julklapp till paret.

Spel går alltid hem. Om du ger bort ett spel som julklapp till paret kan du ju dessutom komma med den ultimata idén att ni ska ha en spelkväll. På så sätt kan du själv få utnyttja din julklapp. Smart va? Frågespel är klassiker och kan sätta eventuella besserwissrar på plats. En del av våra spel är av det fräckare slaget och lämpar sig bäst för paret att spela själva. Se bara till att du inte blandar ihop de inslagna paketen och av misstag ger spelet till mormor. Skriv en etikett direkt och klistra på.

Att vi lever i ett stressigt samhälle kan nog de flesta skriva under på. Inte minst märks detta i december månad då det förutom matlagning, julklappsinköp och städning dessutom ska hinnas med barnens luciatåg och jobbets julfest. Puh! Alla, inte minst det stressade paret kommer bli glad över en julklapp som hjälper dem att slappna av efter julhelgen.

Om du inte känner personerna särskilt väl eller vill köpa en neutral julklapp till par är vardagsprylar och användbara saker alltid ett hett tips. Kanske har de nyinflyttade grannarna bjudit in dig på en enkel jullunch veckan innan julafton för att ni ska lära känna varandra bättre? Du tackar självklart ja men att lägga halva julklappskassan på några du knappt känner kanske inte är så lockande. Vilken tur då att vi har många bra och praktiska julklappar till par till låga priser. Dessutom är leveranserna snabba så du hinner få hem och slå in din julklapp till paret i tid även om inbjudan kom i senaste laget.
Läs mer