vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Teman Julklappar Julklapp till Tonåring

Julklapp till Tonåring

Att köpa julklapp till en tonåring kan vara en utmaning. Ungdomar är kräsna varelser och det duger ju inte med vad som helst. Men Partykungen har fyllt säcken med massor av smarta, användbara och festliga klappar som överträffar allt Tomten har att komma med.

Snygga inredningsprylar och smarta gadgets är julklappar som brukar gå hem hos de flesta tonåringar. Studentkokboken bjuder på smarriga och enkla recept som passar en mindre budget – perfekt julklapp till tonåringen som nyss har flyttat hemifrån! En sjöjungfrufilt och en Mrs Potts-tekanna blir sagolika julklappar till yngre tonåringar. Smartphone-speglar och mobiltillbehör funkar till ungdomar i alla åldrar och en fjärrstyrd RGB-ringlampa är den ultimata klappen till varje aspirerande Tik Tok-kändis.

Morgontrötta ungdomar kanske inte uppskattar en rullande väckarklocka som far omkring för egen maskin i sovrummet och tvingar dem att springa upp och jaga den för att kunna stänga av den – men det är ju tanken som räknas... Superb julklapp till en svårväckt tonåring! Tänker du strategiskt kan du även ge bort ett spännande lögndetektorspel (som du själv kan ta till när du vill ha svar på tuffa frågor). Eller slå in en spargris – och fyll den med ett startkapital för extra tomtepoäng!
Läs mer