Julsnören

Julafton i all ära, men visst är det väl ändå uppladdningen och förberedelserna inför det som är det allra mysigaste med denna fantastiska högtid? Efter man hittat de perfekta gåvorna att ge bort till sina nära och kära så vill man ju också se till att de är inslagna till perfektion. Man vill ju att hela upplevelsen från att de får paketet i sina händer till att de öppnar det och får se innehållet ska vara en speciell stund.

Det är här julklappssnören kommer in i bilden. Oavsett hur tråkigt inslagningspapper du har för ditt paket så kan ett perfekt julsnöre rädda upp vilken julklapp som helst! Hos oss kan du välja mellan en rad olika utföranden av julsnören som passar just ditt julpaket.

Kanske vill du ha en lite mer naturlig känsla på dina julklappar och använda ett klassiskt brunt jutesnöre? Eller ska du slå in en julklapp åt mamma så kanske det passar perfekt med ett rött och brett satinband för att få till en lyxigare känsla? Om det är ditt barn som ska få den där julklappen som stått högst upp på önskelistan så passar ju en stor rosett i rött eller guld perfekt för att få till ett sagolikt paket som barnet sent kommer glömma!

Vi har helt enkelt julsnören för vilken känsla du än vill ha på dina julklappar! Är du ute efter klassiska julklappssnören i guld, rött, silver eller kanske ett julsnöre med motiv? Listan för vårt utbud kan göras lång!

Dyk ner i havet av våra julsnören och hitta det som passar dina önskemål bäst!
Läs mer