Till toppen
Startsida > Festartiklar > Kalastillbehör > Kalaspåsar > Kalaspåsar Frost/Frozen Northern Lights
Visa större bild

Kalaspåsar Frost/Frozen Northern Lights

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 1520
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
19 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Lila och blå kalaspåsar med Elsa och Anna från filmen Frost. Kan det bli bättre? Fyll dem med godis och gärna en liten överraskning som en ballong eller en liten leksak och dela ut dem till de små gästerna när kalaset är slut. En skattjakt eller en fiskdamm är alltid uppskattat!

Kalaspåsar Frost/Frozen Northern Lights inkluderar sex stycken kalaspåsar. Kalaspåsarna har motiv från den populära filmen Frost. Påsarna är tillverkade i plast och har ett smidigt handtag. De är 16 x 23 cm stora.

Säljs i 6-pack.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen56208 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle