Visa större bild

Kapsylöppnare Väggmonterad Mustasch

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
49 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Vem vill inte ha en mustaschliknande kapsylöppnare i gjutjärn på väggen som dessutom hjälper dig att korka upp dina favoritdrycker? Det är en trevlig detalj som alla borde ha! När dina gäster frågar efter kapsylöppnaren slipper du springa och leta efter den och kan istället hänvisa dem till den din favoritvägg! 

Kapsylöppnare Väggmonterad Mustasch är en väggmonterad kapsylöppnare i mustaschform. Det finns förborrade hål på vardera sida så att du kan skruva fast den på väggen nära ditt kylskåp som innehåller några kalla öl och andra smarriga drycker. Den är även en perfekt detalj att sätta fast på altanen eller någonstans i trädgården.

Skruvar ingår ej. 

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen46488 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle