vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Kariboo

Kariboo är en väletablerad aktör på partyscenen som erbjuder massor av skojiga leksaker, pekböcker, pyssel- och partyprylar för barn i alla åldrar. Företaget är svenskt, men varumärkets namn är hämtat från det afrikanska språket kiswahili och ordet karibu som betyder "välkommen". Så vi säger Kariboo till Partykungen och bjuder in dig att botanisera fritt i vårt breda utbud av festdekorationer, engångsartiklar och kalastillbehör från detta härligt lekfulla märke.

Här finns det mesta för både barnkalas, nyårsfirande, högtider och vuxna bemärkelsedagar. Från presentsnören, papperstallrikar, muggar, servetter, inbjudningskort, kalaspåsar, clownnäsor, diadem och partyhattar till konfetti, partypoppers, blåsormar, ballonger och serpentiner. Med Kariboos färgglada, glittriga och holografiska partyartiklar är det lätt att skapa en festlig atmosfär i alla sammanhang!

Om ungarna är fans av L.O.L Surprise, Barbie, Disneys Älvor, Musse och Mimmi Pigg, Monster High-gänget, Jake och piraterna eller Teenage Mutant Ninja Turtles har Kariboo massor av partytillbehör med fina tryck som lär förvandla barnkalaset till en sagolik tillställning. Önskas ännu mer underhållning finns allt från Gör-det-själv-slime-kit till modellballonger för att trixa ihop djur och andra kul figurer. Vi har även sprakande isfacklor att sätta i tårtan istället för ljus och vackra himmelslyktor i rispapper som är ett strålande alternativ till pangande fyrverkerier. Magiska stämningshöjare både vid tolvslaget, bröllop, födelsedagskalas och andra högtidliga tillfällen!
Läs mer