Meny

Kemilärare Maskeraddräkt

299 kr

Välj variant:

Visa storleksguide

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen28462 eller så laddar ni upp dem manuellt.
 • Joakim
  för 5 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
  Storlekar på dräkter bör anges i väsentliga centimetermått istället för S,M,L,XL.
  21 av 28 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • JL
  för 3 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  Brukare: 95kg, 178cm och storleken L. Den passar mig och det finns lite till plats i den (men bara lite). Man får en camel-toe av den så vifta inte med händerna i luften för mycket. Before the partey: Dräkt (4 av 5) Väger inget, känns lite omtålig men man skiner som en sol i den. Biltema har typ likadana fast i vitt för 35kr. Det finns andrum för fötterna och man kan ha på sig skor. Rymlig luva. Gasmask (2 av 5) Jag får inte på mig masken ordentligt utan den sitter på hakan framåtlutad.Lite kiddie-size på den enligt mig (men jag har väl lite dubbelhaka ish).Remmen passar alla huvuden. Simglasögon (0 av 5) Jag kan inte få bukt på den för platsen runt den har typ torkat. Det ser ut som en billig leksaks-grej för 10kr på dollarstore från före 2000-talet. Remmen passar alla huvuden. Tar nog inte med denna till the partey. Handskar (4 av 5) Luktar gummi och fungerar nog att ha till att diska med.De ser riktiga ut. Sidnotis Jag tänkte ta med rulle silver-tejp till festen efter att kommentarer här säger att den går sönder lätt. Slutsats Jag kommer nog ha sköj i den. Jag ska även baka Blue Crystal "godis" från Breaking Bad till den (se youtube för recept). Slutkommentar Bra för vara budget. Over and out.
  12 av 12 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Mathilda
  för 5 år sedan
  Gul krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona
  Den gick sönder efter bara någon timme, visst det var budget men så dålig kvalitet trodde jag inte :|
  11 av 15 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Walter White, en helt vanlig mellanklassman i en småstad i USA, får veta att han med all sannolikhet kommer att dö av lungcancer. Whites familj har det inte bra ställt, så för att hjälpa hans familj att klara vardagen efter hans död så väljer han att starta en liten kriminell organisation som skapar metamfetamin. Genom försäljning tjänar han pengar som sedan sparas till hans familj.
Hans medhjälpare, tillika föredetta student, Jesse Pinkman har en stor roll i skapandet av drogen.
Under framställningen används extremt farliga kemikalier så för att skydda sina kroppar ifrån att bli utsatta för kemiska skador så bär Whit och Pinkman de här HAZMAT-därkterna. HAZMAT är en förkortning av Hazardous Materials, skadliga material.

Kemilärare inkluderar en gul helkroppsoverall med huva samt en syrgasmask, skyddsglasögon samt ett par blå handskar. Observera att detta är en maskeraddräkt och bör ej användas som ersättning av en riktig HAZMAT-dräkt.

Finns i storlek: Small, Medium, Large och X-Large.