Till toppen
Visa större bild

Key Seeker

(2 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 14320
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
179 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Key Seeker är en smart nyckelhittare! KeySeeker består utav en liten och diskret nyckeltagg samt en smart utformad fjärrkontroll i samma storlek som ett kreditkort.Taggen fäster du i nyckelknippan eller det du önskar hålla koll på. Fjärrkontrollen förvaras smidigt i plånboken eller i handväskan. Ett tryck på fjärrkontrollen och nycklarna piper i sex sekunder. Tryck upprepande tills du hittat dem. Key Seeker har en räckvidd på c:a 40 meter och är väldigt enkel att använda.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (2)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Martin för 7 år sedan
  Kunde varit lite högre signal men funkar bra :) Funkar även att lägga i luvan på jackan hos folk och sätta igång signalen när dom går ut ur en butik haha sjukt roligt
  1 av 2 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... emma för 9 år sedan
  Var en besviken julklappsöppnare som konstaterade att mottagaren inte fungerade. Tur för oss att hans bror är teknisk och kunde fixa glappkontakten när han skruvade upp mottagaren. Sen fungerade den bra iaf.
  1 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen11636 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle