Visa större bild

Killer Clown Sminkset

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 11920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 23
selected_index: 0
149 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Av alla personer på cirkusshowen så var det just du som blev utvald att delta i clownens oerhört gastkramande men spännande shownummer. Din familj sitter helspända och tittar på med stora förväntningar på storslagna tricks och omöjliga trolleritricks.
En bit in i numret hämtar clownen en mycket tunn låda. I den ska du lägga dig och ligga helt stilla, enligt clownens uppmaning. Clownen informerar publiken att om du skriker så har något gått snett. Du har knappt hunnit lägga dig i lådan förs clownen startar en motorsåg och du inser snabbt vad tricket går ut på. Pulsen stiger och svetten rinner nedför pannan på dig. Du intalar dig att snart är showen över... fast är den verkligen det?

Killer Clown Sminkset inkluderar en palett med färgerna röd, vit och svart, en svamp, en penna samt en gnuggis-tatuering som föreställer clownens oerhört skrämmande mun med huggtänder.

Taggar

OMDÖMEN (2)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Camilla för 7 månader sedan
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Carin för 1 år sedan
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen28332 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle