Kiss- & Bajshumor

Partykungen är i kiss- och bajsåldern sedan en lång tid tillbaka. Vi blev aldrig äldre helt enkelt. Kiss och bajs. Bajs och kiss. Går det någonsin att tröttna? Sätt det över huvudet och bli en riktig bajshög. Eller blås upp det till världens största bajskorv. Fantasin sätter gränserna för hur mycket roligt man kan ha med avföring som inte är på riktigt.

Räkna med bajs är ett mycket väl genomtänkt spel för att lära sig att räkna. En elektrisk fisfläkt luktar oerhört illa och sätter en speciell stämning i rummet. Utveckla dina kreativa sidor genom att forma ditt eget bajs och lär dig att slappna av genom en stressboll av guldbajs eller en helt vanlig korv.

Bajscurling, bajsfiske, bajsdocka, bajsbasket. Kiss- och bajshumorn kom för att stanna och den har säkert funnits sedan dinosauriernas tid. En av Partykungens stora favoriter är toalettborsten som avbildar Frankrikes president, Macron. Och när du ska på maskerad kan du äntligen klä ut dig till en toalettstol som folk kan kissa i. Eller varför inte låta hela du förvandlas till en pruttkudde?
Läs mer