vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Kiss

Festa som en av de största rocklegendarerna genom tiderna och bli medlem i kultgruppen Kiss för en kväll! Det spelar ingen roll vilken typ av fest du ska till, att klä sig som bandet Kiss kan aldrig slå fel. Antingen har du chans på maskeradfestens finaste pris för bäst utklädnad, eller så kommer du ha hela baren hängande efter dig som en skara groupies.

Hos oss hittar du Kiss-dräkter och Kiss-smink för att fixa den perfekta looken. Men du, glöm inte en långhårig, svart peruk, om du inte själv redan har ett grymt pudelkrull!

Vi har färdiga Kiss-dräkter i vårt sortiment, men du kan även skapa din egen dräkt. Med svarta trikåer och nitar kommer du långt. Matcha med så mycket läder som möjligt: skinnjacka, armband och bälten. Sen plockar du på dig all metall du kan hitta: nitar, armsköldar, kedjor och dekorationer i form av stjärnor eller trianglar. För att verkligen likna en medlem i Kiss bör du även ha ett par höga boots i läder eller silver, och allra helst med platåsula.

Beroende på vem i Kiss som är din favorit så måste du fixa rätt sminkning. De fyra originalmedlemmarna hade sin egen scenpersona. Medlemmarna i Kiss har bytts över tid, och två nya personligheter har tillkommit, vilket gör att du kan välja mellan sex olika Kiss-sminkningar.

Starchild – Det här är gitarristen Paul Stanleys karaktär. För att få till Starchilds sminkning målar du ansiktet vitt med en svart stjärna över höger öga och blodröda läppar.

Demon – Basisten Gene Simmons Kiss-sminkning är lite svårare att göra då du vill få de fladdermusliknande vingarna jämna på båda sidorna. Det här är kanske den mest kända Kiss-sminkningen med lätt böjda, svarta spetsar både ovan och under ögonen. Glöm inte att måla hela ansiktet vitt först och avsluta med svarta läppar.

Spaceman – Olika gruppmedlemmar har gestaltat Spaceman, som nog har den snyggaste Kiss-sminkningen. Här grundar du också med ett vitt ansikte och sedan målar du en svart ram, som på ett par solglasögon, i en stjärnform runt båda ögonen. Dessa fylls med silverfärg. Läpparna målas i svart.

Catman – Kiss olika trummisar har fått iklä sig rollen som Catman. Sminkningen är relativt enkel med ett vitt ansikte som bas, ögonen målas med svart högt upp i pannan, men med mörkgrönt på ögonlocken upp till ögonbrynen samt under ögat. “Nosen” målas svart med silver i mitten. Du målar även dit två rätt tjocka “morrhår” på vardera sida om munnen, som målas röd.

The Ankh Warrior – Ingick inte i originalgruppen, men den här Kiss-sminkningen är cool ändå. Vitt ansikte, svarta ögon och läppar med ett guldkors som täcker hela näsan och ut över ögonbrynen. Den övre delen av korset är som en ögla.

The Fox – För att gestalta Eric Carrs the fox målar du ansiktet vitt och svart runt ögonen, ut mot tinningarna. Du fortsätter ner under näsan, medan själva näsroten lämnas vit. Det är bara den innersta kanten mot ögonen som lämnas utan smink, läpparna målas svarta.

Alla sminkprodukter för att fixa en perfekt Kiss-sminkning hittar du såklart hos oss på Partykungen!
Läs mer
2 träffar