Hem
Roliga Prylar Hem & Hushåll Klockor & Väckarklockor

Klockor & Väckarklockor

Väckarklockor kanske inte tillhör kategorin “saker som du älskar på morgonen”, men de är fortfarande en väsentlig och viktig del av våra liv. Oavsett om du vill eller inte så måste du vakna. Så varför inte göra det med ett leende på läpparna istället för att starta dagen med ett bryskt uppvaknande? Och sen när du gör dig i ordning behöver du såklart hålla reda på tiden så du inte kommer försent till dit du nu ska. En snygg väggklocka i köket eller kanske en rolig väggklocka i vardagsrummet kanske? En väggklocka är ju ett måste att ha i ditt hem, och här kan du välja och vraka! Vi har både roliga och unika väggklockor att välja bland för att sätta en personlig prägel i ditt hem.

Vad använder du just nu för att komma upp på morgonen? Om du är som alla andra så har du säkerligen ett flertal alarm på din telefon som går igång med två minuters mellanrum. Men vad skulle hända om din mobiltelefon laddas ur under natten, eller om du inte hör din telefon för att du är djupt i en skön dröm där du ligger på en sandstrand och solar?

Våra väckarklockor på Partykungen garanterar att du kommer upp på morgonen och slipper komma med usla bortförklaringar till chefen när du glider in på kontoret en halvtimme sent – igen! Se till att du har koll på tiden, kommer upp på morgonen och gör det med stil. Låt morgonen bli den bästa tiden på dygnet med hjälp av våra coola väckarklockor! Och för bövelen, se till att inte komma försent till festen och låt då en väggklocka hjälpa dig att hålla reda på tiden medan du gör dig i ordning.

Är du en person som vaknar till liv så fort minsta lilla ljud smyger sig in i ditt sovrum, eller behövs det en stor orkester för att ens få dig att rycka till? Vi är alla olika typer av morgonmänniskor, men såvida du inte har vunnit på lotto eller är på semester så har vi alla oftast en tid att passa på morgonen. Våra coola väckarklockor sticker ut från mängden och ser inte bara till att du vaknar till liv igen, de är också en snygg inredningspryl som kommer att få dig att dra på smilbanden.

Välj en väckarklocka eller väggklocka i en snygg design som passar med dina intressen, för en roligare tillvaro! Om du gillar film passar klockor med filmtema givetvis bra. Det kan vara ett motiv från en favoritfilm eller en detalj som en filmklapp. Vårt utbud av olika klockor uppdateras löpande så ena dagen kan du hitta något med djurtema och nästa en väckarklocka som ger ifrån sig ett lustigt ljud när den ringer.

Om du föredrar en väckarklocka som både ser och beter sig lite mer modernt så skulle vi rekommendera våra trådlösa väckarklockor. Vad sägs om en väckarklocka med trådlös laddare som även kan ladda din smartphone? Det finns moderna varianter som laddar din telefon utan sladdar men även de med uttag för USB om du föredrar att ladda på det sättet.

Ge bort en rolig väggklocka eller unik väckarklocka som en rolig present till någon som har en avvikande tidsuppfattning. Att det blir en snygg inredningspryl samtidigt är ju givetvis ett stort plus! I vårt stora utbud av skojiga prylar kan du enkelt välja ut födelsedagspresenter till hela familjen och i samma veva köpa allas julklappar! Väckarklockor eller väggklockor passar lika bra till kompisen eller som farsdagspresent. Med ett stort lager av coola grejer, superschyssta priser och snabba leveranser så kommer du snabbt att hitta något du fastnar för!
Läs mer