vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Knästrumpor & Stay-ups

Knästrumpor är ett väldigt enkelt och smidigt alternativ när man ska klä ut sig till någon annan för en kväll, oavsett vad man väljer att vara. De är väldigt prisvärda och går att använda till så många olika kostymer och tillfällen. På maskeraden, möhippan, temafesten eller Halloween är några exempel.

Knästrumporna hos Partykungen finns tillgängliga i många olika former. Det finns både mönstrade och helfärgade, tunnare och tjockare och slutligen både med eller utan rosett. Vidare finns det knästrumpor som passar för olika teman. De som är mer eleganta och stilrena, de som är mer uppseendeväckande på grund av färg och mönster, men också knästrumpor som är söta och flickaktiga.

Oavsett om du ska klä ut dig till en hårdrockare, häxa, prinsessa, dansare eller helt enkelt symbolisera en viss tidsperiod kommer du garanterat att hitta knästrumporna du behöver här. Det är en väldigt simpel detalj, men som ack så väl kan göra en avsevärd skillnad till din kostym. Så välj och vraka bland de randiga, vita och galna knästrumporna som finns. Det kommer definitivt att göra skillnad!

Oavsett om du börjar att nynna på “Här kommer Pippi Långstrump” eller på Britney Spears “Baby one more time” när du hör ordet knästrumpor kommer du garanterat att hitta många olika passande modeller i vårt sortiment. Vi har sexiga stay-ups med spets och knästrumpor till maskerad som passar perfekt vid festliga tillfällen. Eftersom strumpor är ett plagg som används varje dag går det givetvis även att bära dem till vardags.

Knästrumpor har hamnat lite i skymundan men nu är det dags att vi sätter fokus på vaderna igen, precis som under medeltiden. Då var vader och anklar det mest sexiga som fanns och allt var som bekant bättre förr. Ni vet då man hade fest i dagarna tre, vin flödade ur fontäner och middagen bestod av sjuttioelva rätter. Att vara blek och fet var högsta mode så för oss partydjur är det den idealiska tidsåldern. Det hade gått att festa natten lång och sedan äta bakispizzan, varje dag, och bara bli snyggare i andras ögon så länge vaderna var välskulpterade. Ack, dessa vader. Ja, du hittar säkert strumpor till din Darth Vader dräkt också.

Knästrumpor kan verkligen piffa till de flesta outfits oavsett om det är vardag eller fest. Vi har ett riktigt brett utbud där sockorna rockar även om du bara rockar sockor en dag om året. Här hittar du färgglada modeller, coola mönster och USA-inspirerade knästrumpor. Vill du vara sexig, tuff, flickaktigt eller inspireras du av K-pop, manga eller punk ska du bums kolla igenom vårt utbud. I grova drag går det att säga att vi har tre kategorier av knästrumpor.

1. Sexiga knästrumpor – I den här kategorin finner du nätstrumpor, stay-ups men även sexiga knästrumpor. Det bästa är att strumporna går att använda både på jobbet, skolan och festen.

2. Knästrumpor för maskerad – Vill du vara utklädd till barnens favorit Pippi Långstrump hittar du hennes knästrumpor här. De är förmodligen världens mest kända strumpor. Dessutom är de helt perfekta att använda den 21 mars då världen rockar sockor. Du hittar givetvis många andra strumpor till din maskeraddräkt än enbart Pippis. Det finns exempelvis strumpor om du vill vara en viss seriefigur, ett djur eller skelett. För halloween passar ett par blodiga knästrumpor i kombination med något gulligt som en prinsessklänning.

3. Personliga strumpor – För dig som gillar en personlig stil med attityd har vi många knästrumpor du kan använda till vardags. På med kjolen och matcha med ett par strumpor med höga skaft och du kommer vara coolaste katten i stan. “Hey there all you cool cats and kittens”.

När du använder dina stay-ups så tänk på att inte använda lotion, kroppspuder eller liknande. Då kommer de inte att hålla sig uppe, utan istället att hasa ner och det är allt annat än sexigt att gå med nedhasade strumpor kring skorna. Använder du däremot strumpebandshållare brukar det vanligtvis gå bra att smörja in sig. Ett annat tips är att om det går en maska så spraya med hårspray eller sätt på lite nagellack där hålet uppstått. Det lagar inte hålet men gör så att det inte växer. Våra stay-ups och knästrumpor online är av bra kvalité men ni vet hur det kan vara i stundens hetta – okontrollerbart!

Passa på att köpa knästrumpor online hos oss på Partykungen. Vi har bra priser och snabba leveranser. Vårt utbud är inte bara till för fest men gör absolut vardagen mer festlig. Sätt färg och mönster på tillvaron med ett plagg som ger dig attityd. De flesta av våra knästrumpor är one size så de är även perfekta att ge bort i present.
Läs mer