vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Teman Högtider Konfirmation Konfirmationspresent

Konfirmationspresent

Konfirmationen är en otroligt stor grej som väldigt många ungdomar i 14-15 årsåldern går igenom! Konfirmationen skulle vi vilja påstå är minst lika stor i Sverige som i Norge men de varierar ändå! I Sverige är det vanligt att man till exempel samlar familj och vänner efter konfirmationen är gjord och äter lite godsaker, ordentlig mat sedan får konfirmanden lite presenter som kan vara exempelvis smycken, lite pengar eller hemsaker. Det vill säga saker som kan vara bra att ha när man skall flytta hemifrån, för när man är i 14-15 årsåldern så är det inte långt kvar innan man är redo att ta steget mot självständigheten!

I Norge däremot, där är det väldigt vanligt att man får pengar. En stor sak på agendan har varit att ungdomar i Norge "tävlar" om vem som får mest pengar, och det är ingen bra sak. Vi på Partykungen tycker nämligen att det viktigaste med att konfirmera sig är att ha släkt, familj och vänner i närheten undertiden. Vad man får respektive inte får skall inte spela någon roll. Men vi erkänner, visst är det väl roligt att få en och annan present! Det är just därför vi har samlat ihop de bästa presenterna man kan tänka sig och lagt under denna kategori, kategorin: "Konfirmationspresent"

Tänk dig själv i en konfirmands situation... man har jobbat hårt för att bli konfirmerad och då vill man givetvis ha en present. Eller ja, man skulle rättare sagt "uppskatta" en present. Men som vi sa innan, det viktigaste är att man har familj och vänner i närheten. Hos oss på Partykungen hittar du de mest perfekta produkterna du kan tänka dig att ge bort till en konfirmand! Här finner du inte bara småsaker, här finner du ordentliga saker som hemprodukter till exempel, alltså när vi säger hemprodukter menar vi prylar så som heminredning, elektriska potatisskalare (om man nu inte orkar skala potatis för hand), ostbrickor, chokladfontäner, snygga och funktionella glas i olika former och utföranden, smarta shakes och såååå mycket mer. Skulle vi vara tvungen att rabbla upp allt vi har i denna kategori skulle du inte orka läsa ens en fjärdedel av texten.

När grabben eller tjejen kommer ut från kyrkan, med korset i högsta hugg i en härlig och lite småkonstig dräkt så vet man är han eller hon precis konfirmerat sig. Man gratulerar, ger bort ett snyggt och handskrivet kort, kanske ger en och annan kram, sedan sätter man sig i bilen och beger sig hemåt, hem till god mat och snygga dekorationer som hänger och dinglar i både tak och på väggar. Vore det inte perfekt om du då hade förberett en riktigt snygg, rolig och funktionell present som du vet konfirmanden skulle älska? Perfekt...

Hos oss på Partykungen finner du allt du kan tänkas vilja köpa till någon som precis konfirmerat sig. Här finner du smarta saker, nödvändiga saker, smycken och smågrejer, vackra hemdekorationer och inredningsdetaljer, pungvax (om man skulle behöva det), våffeljärn och så mycket mer. Man skulle kunna tro att vi har frågat varje 14 och 15-åring om vad de skulle vilja ha på konfirmationsdagen, och sedan tagit in ett sortiment så alla dessa skulle bli nöjd. Vem vet.. det är kanske så det har gjorts?

Är det en matlagningsintresserad liten rackare du skall köpa konfirmationspresent till? Ingen fara, här finner du alla sorters produkter du kan tänka dig! Här finns våffeljärn, chokladfontäner, ostbrickor, lyxiga förkläden i såväl handgjorda buffelskinn som vanligt koskinn, men också sabreringskit, minikylskåp och skärbrädor. Här finns allt för den matintresserade! Om den som precis konfirmerat sig är en nattätare, varför inte köpa ett minikylskåp i present? Då vågar vi lova att personen som får den kommer dö av lycka... näääääästan bokstavligt talat.

Är den nykonfirmerade ett stort fan av dekorationer och gillar heminredning? Azum! Här finns en hel hög med snygga inredningsdetaljer som kan komma till användning! Här finner du häftiga knivset, prydnadsglas och så mycket mer. Här finns något för alla, kanske är en vinhållare i form av en drake någonting som skulle kunna intressera? Är annars äkta martiniglas i kristall något? Tänkte väl det! Du ser.. vi har alltid någonting, för alla!

Om det nu skulle vara så att personen som precis konfirmerat sig gillar skämt och dylika ting, då tycker vi verkligen att du skall införskaffa dig en burk med pungvax från Dick Johnson och ge bort i present! När den presenten öppnas, ja då lovar vi att det blir ett gott skratt i hela byggnaden, inte minst från den som precis fått pungvaxet! Men du vet, har man varit på konfirmation så kanske man behöver en gnutta pungvax....?

Hos oss på Partykungen finner du den perfekta konfirmationspresenten online – snabbt, smidigt och enkelt! Här finns någonting för alla, så varför inte skrolla igenom kategorin och hitta den perfekta presenten? Här finner du både konfirmationskors, snygga smycken i form av armband, halsband och örhängen, köksprodukter som är bättre än pengar, heminredning och dekorationer man kan och kommer få användning av om några år och mycket mer! Här finns helt enkelt alla de mest perfekta presenterna du kan tänka dig!

Välkommen in och shoppa konfirmationspresenten online!
Läs mer