vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Teman Högtider Konfirmation

Konfirmation

Konfirmationen, eller Confirmato som det också heter på latin betyder kort och gott "bekräftelse" och har sitt ursprung från den katolska kyrkan – flera hundra år tillbaka i tiden. Konfirmationen är en mycket vanlig sak i det svenska samhället och frågar du ett gäng personer på stan så har iallafall hälften konfirmerat sig. Konfirmationen är en kyrklig akt och genomförs ofta i grupp med en del ungdomar i skolåldern (14-15 år) som spenderar exempelvis en vecka i kyrkan, utför ting, läser och lär sig allt om kyrkan, Jesus m.m. Därefter är de konfirmerade.

Har du exempelvis en son, dotter eller ett barnbarn kanske som precis konfirmerat sig eller håller på att göra det? Hos oss på Partykungen finner du allt du kan tänkas behöva till konfirmationen – oavsett om det är en present, ett kort eller lite dekorationer du är ute efter. Vi har ett stort sortiment av alla konfirmationsrelaterade produkter och härifrån går du knappast tomhänt. Vi har ett gigantiskt utbud av gratulationskort vilket ofta är en uppskattad gåva (speciellt om det ligger lite valuta där).

Är du ute efter dekorationer, dukning och annat som får tillställningen att se trevlig ut? Hos oss finner du allt mellan himmel och jord. Här finner du passande tallrikar, bestick, ballonger, servetter, bordsdekorationer, girlanger och mycket mycket mer. Alla dessa produkter kommer i olika utföranden, storlekar och utseenden så att du skall ha stört chans att hitta någonting som du tycker om! Som vi sa alldeles nyss – här finns någonting för alla!

Har du en nära anhörig som kanske konfirmerar sig inom en väldigt snar framtid? Fynda dina konfirmationskort online hos oss! Här finner du ett brett val av konfirmationskort i alla sorters storlekar och utföranden. Här finns enkelkort, väldekorerade kort, kort där kuvert medföljer och så mycket mer! Oavsett om du vill ha ett gratulationskort som har motiv av kristna ting eller ett enklare och mer modern kort så finner du det här!

En konfirmationspresent är inte det enklaste, eller hur? Vi har upptäckt att detta varit ett problem för många anhöriga, därför har vår konfirmationsexpert tagit fram en stor kategori som innehåller just konfirmationspresenter. Vi tänkte att konfirmander kan komma och flytta hemifrån inom en snar framtid, så varför inte förbereda han eller hon med ett gäng snygga glas, hushållsapparater, minikylskåp eller någonting annat roligt som fina smycken, dekorationer, heminredning eller någonting annat som du hittar i vår kategori? En konfirmationspresent skall vara köpt från hjärtat, därför har vi lagt mycket energi på att optimera kategorin så att bara relevanta ting skall dyka upp för dig!

Oavsett om du är ute efter snygga dekorationer, heminredning att ge bort, gratulationskort, dukningstillbehör eller smycken så finner du detta hos oss! Vi har ett stort sortiment av de perfekta konfirmationsprylarna online!

Välkommen in och fynda dina konfirmationsprodukter online – snabbt, smidig och enkelt!
Läs mer