Till toppen
Visa större bild

Korsett Romersk Krigare Deluxe

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 10320
first_price.value: 23920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
129 kr 299 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Om du någon gång drömt om att vara en stark och snygg romersk krigare kommer du älska den här korsetten! Äntligen kommer du kunna leva ut din fantasi och drömma dig tillbaka till det mäktiga romarriket. Använd den tillsammans med smycken i guld och en dramatisk frisyr så kommer du garanterat att bli en av de mäktigaste krigarna.

Korsett Romersk Krigare Deluxe är en brun korsett i ett skimrande tyg vilket får den att likna en rustning. Högst upp vid brösten är tyget guldfärgat och längst ner går korsetten ut i ett svart veckat tyg prytt med låtsasbultar i guld.

  • Finns i storlek: Small, Medium och Large
  • Inkluderar: Korsett
  • Material: 86% Polyester, 14% Spandex

Detta är en Leg Avenue™ produkt. Leg Avenue är kända för sina maskeradkläder som är av fantastisk kvalitet. Kanske kostar de lite mer, men de är helt i sin egen klass! Inte att jämföra med andra maskeraddräkter alltså. Tack vare tygets kvalitet kan du tvätta och använda dräkten om och om igen.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Helena för 1 år sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen39700 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle