Till toppen
Startsida > Festartiklar > Kort > Gratulationskort > Kort Grattis liten Svart med Guldtext
Visa större bild

Kort Grattis liten Svart med Guldtext

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 1520
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 27
selected_index: 0
19 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Grattis på födelsedagen, grattis till studenten, grattis till körkortet, grattis till nya jobbet, grattis till pensionen. Ja, man kan ju säga grattis till allt roligt och spännande som sker här i livet! Att få ett hjärtligt gratulationskort med en gosig hälsning från någon närstående kan ju vara bland det bästa som finns och det är ju nästan lika roligt att ge bort ett, eller hur? Så börja redan nu klura på vad du vill skriva på ditt gratulationskort som du ska ge bort.

Kort Grattis Svart med Guldtext är ett svart gratulationskort i mindre format med en guldig grattistext i mitten. Detta kort passar till alla möjliga grattisönskningar, så det enda du behöver göra är att fundera ut vad du vill gratta till!

Kort inklusive vitt kuvert. Mått: 9,7 cm x 13,3 cm.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen46640 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle