vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Kortspel & Kortlekar

Ett vanligt hederligt spel kan göra mycket för att liva upp stämningen, och då menar vi inte spel på mobil eller dator utan den riktiga, sociala varianten. Inget slår ett kortspel eller en rolig och lagom utmanande frågesport när man vill sitta ned och umgås med vännerna under ordnade former.

Partykungen har i den här kategorin samlat flera olika varianter av kortspel, det är bara att välja och vraka mellan alla spel som finns. Dessutom så är en kortlek alltid bra att ha när du ska ut och resa, den är perfekt att leka med när du behöver fördriva tiden mellan alla förseningar.

Hos oss hittar du inte bara de vanliga kortlekarna, utan vi har också kortlekar i både gigantisk storlek och i miniformat. Det blir nog många skratt när var och en gör sitt bästa för att de andra spelarna inte ska se ens kort utan att man råkar tappa dem.

Frågesporter är också ett underhållande tidsfördriv. Vem gillar inte att tävla om vem som vet mest egentligen? Nu kanske du inte sitter inne med alla kunskaper, men du kommer definitivt att få lära dig något nytt under spelets gång.

På Partykungen hittar du helt enkelt alla sorts kortlekar och kortspel online! Vi har bland annat kortlekar gjord för poker, kortlekar i guld- och silverfärg som passar "samlaren" lite bättre, marker till pokerkvällen, kortblandare, roliga festspel som inkluderar kort och mycket mer! Vi älskar kortspel lika mycket som du!

Köp kortlekar och kortspel online – snabbt, smidigt och till kungliga priser!
Läs mer