vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Kostymer

Tvådelat är stiligt! Här hittar du kostymer för i stort sett alla livets festliga tillfällen. Beroende på preferens kan du välja bland kostymer i regnbågens alla färger, som lila, gult, orange och rött. Eller varför inte beställa hem riktigt läcker The Joker-kostym. Med den, en grön peruk och kladdigt smink kommer du garanterat att vinna årets maskeradpris!

Det finns människor som alltid har en förmåga att klä sig snyggt, smakfullt och stiligt. Och så finns våra Partykungen-kunder. Självklart är den sistnämnda kategorin alltid den som är mest omtyckt och populär. Kolla in våra kostymer med färgglada prints och välj bland passande modeller för årets samtliga högtider, oavsett om det vankas jul, nyår eller påsk. Varför inte färgkoordinera med hela familjen? Såklart du ska matcha kostymen med frugan och ungarna!

Det är något speciellt med kostymer, den uppklädda stilen inger förtroende och respekt. Oavsett om det är Halloween eller vardag. Men du kanske ska låta leopardkostymen stanna hemma på jobbintervjun. Eller inte.
Läs mer