Till toppen
Visa större bild

Kristalldiamanter Guld Mix

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 7920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 4
selected_index: 0
99 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Dessa vackra kristalldiamanter i plast i blandade storlekar har en vackert gyllene färg och kan hjälpa till att fixa lite extra guldkant på dukningen på bröllopet. De är vackra att placera ut som en del av bordsdekorationerna på olika vis och låter dig därför ta ut svängarna precis som du vill med dukningen. Snabbt och enkelt har du fixat en dukning som ser exklusiv och proffsig ut. Använd massor av diamanter för en överdådig look, eller placera ut några väl valda för ett mer sobert och återhållsamt intryck - du väljer själv.

Kristalldiamanter Guld Mix innehåller en påse med 100 gram plastdiamanter i färgen guld. Diamanterna kommer i mixade storlekar där de största är 12 mm och de minsta 6 mm.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Mariana för 11 månader sedan
    Fina, något mer åt orange än åt guld.
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen54748 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle