Till toppen
Visa större bild

Kristalldiamanter Havsblå

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 7920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
99 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Dessa havsblå kristalldiamanter i plast har den där perfekta färgen som påminner om tropiska stränder eller en riktigt vacker sommarhimmel. Om du letar efter bordsdekorationer som passar just ditt färgtema är dessa diamanter ett kreativt alternativ. Piffa upp dukningen med lite färg, eller varför inte pyssla ihop dina egna glamourösa inbjudningskort. Diamanterna kommer i blandade storlekar för att de ska bli extra intressanta att titta på, och fångar och reflekterar ljuset på ett magnifikt sätt. De är dessutom extra vackra att kombinera med exempelvis vitt eller silver för en djupare upplevelse av färgen.

Kristalldiamanter Havsblå innehåller en påse med 100 gram plastdiamanter i en havsblå färg. Diamanterna kommer i mixade storlekar där de största är 12 mm och de minsta 6 mm.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen54749 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle