Hem
Teman Högtider Baby Shower

Baby Shower

Har du precis fått inbjudan till en babyshower? Wow, tja vi kan inte göra annat än att gratulera dig! En babyshower är nämligen ärorikt att gå på, och det är heller inte alla som får göra det i sitt liv, så varför inte ta tillfälle i akt och göra detta till den bästa babyshowern som finns?

Vi förstår och har förstått att prylar och produkter till en babyshower inte är det enklaste, varken för den inbjudne eller den som håller i kalaset. Man skall ha passande dekorationer, dukningstillbehör, ballonger, mat och ja, kan man verkligen ha för många spel eller skall man hålla sig till ett? Ja du ser, det är inte lätt! Just därför har vi på Partykungen tagit fasta på denna "högtid" så att du och alla andra som behöver tips och idéer inför en babyshower får det. Här hittar du allt du kan drömma om, oavsett om vi pratar dekorationer, presenter, roliga lekar och spel, idéer och mycket mer.

Hos oss på Partykungen hittar du ett stort utbud av roliga, konstiga, knasiga och snygga babyshower-prylar andra inte har. Här hittar du till exempel ett superstort utbud att ballonger i såväl ljusrosa och blå färg och pastellfärgade, konfettifyllda, helsvarta (för att inte avslöja könet), motivformade och mycket mer. Vi tror nästan att vi är mest stolta över vårt babyshowerballong-sortiment, för vi har tametusan en heeeeeel del alltså...

Här kan du också köpa riktigt snygga dekorationer, för ingen babyshower utan dekorationer väl? Vi har ett massivt sortiment av vackra dekorationer i guld, glitter, med metallicyta eller pastellyta, serpentiner i passande färger, girlanger med babyshowerrelaterade texter, hängande dekorationer, bordsdekorationer i form av små nappar, flaskor m.m. och mycket mer! Här finns med andra ord ett oändligt sortiment för dig som är ute efter de mest perfekta babyshower-sakerna!

Dukning sa du? No problemas, även här har vi ett gigantiskt utbud av dukning inför babyshowern! Vi har allt du behöver - tallrikar, bestick, glas, bordsdukar, servetter, sugrör och mycket mer! Allt är givetvis babyshower-inspirerat i blåa och rosa färger, så allt passar med varandra kan man säga.

När du är inne hos oss och kikar efter de mest perfekta prylarna till din baby shower så får du många tips och idéer på spel, lekar och aktiviteter ni kan spela och göra på partyt. Vi har supermånga roliga babyshower-spel och lekar du och gänget kan utföra tillsammans med den blivande mamman under kvällen, men även som "förspel" innan det riktiga kalaset kickar igång.

Om det inte vore nog, vi har också en hel drös med roliga presenter att ge bort till den blivande mamman hon med största sannolikhet kommer uppskatta. Om det exempelvis blir en liten tjej, köp då hem ett gäng milestone-kort och ge till mamman. Det blir ett roligt sätt att spara minnen på, för exempelvis varje vecka lägger man bebisen på filten, lägger ut pekarna på vilket datum det är, då får man se hur mycket bebisen växer på så kort tid. Vi har också strumpbyxor, medaljer och mycket mer!

Ja, om du inte redan förstått det så har vi ett gigantiskt utbud av babyshower-saker för dig som skall gå på eller hålla i en babyshower. Här finns allt från babyshower-dekorationer till dukningstillbehör, ballonger, presenter, spel, lekar, aktiviteter och mycket mer!

Köp dina prylar till baby showern online – snabbt, smidigt och enkelt!
Läs mer

Populära Kategorier

Alla Kategorier