Hem
Teman Högtider Baby Shower Baby Shower Presenter

Baby Shower Presenter

På en babyshower blomstrar färgerna blå och rosa, givetvis beroende på könet men färgerna blomstrar starkt iallafall! När man blir bjuden på en babyshower skall man ta vara på tillfället, för alla får inte gå på en babyshower så ta verkligen tillfället i akt. Att bli en mamma är en stor sak, och givetvis skall hon gratuleras så mycket som det bara går. Är det inte via dekorationer och härlig dukning så tycker vi på Partykungen att du skall överraska med en riktigt härlig present.

Hos oss hittar du ett brett utbud av roliga och gulliga baby shower-presenter! Här finns exempelvis rosa och blåa små baby socks blir blir riktigt roliga att sätta på bebisens lilla fötter när den kommer. Även stora gosedjur kan vara någonting som verkligen går hem. Tänk dig att den nyfödde bebisen börjar sin första natt ute i världen med att sova på en stor elefant eller en stor nallebjörn? Vilken gullig tanke alltså...

En baby shower-present behöver inte bara vara till bebisen utan det kan också vara till mamman, så varför inte överraska dubbelt, alltså en till mamma och en till bebisen? Det kan exempelvis vara ett snyggt ordensband i silke med texten: "Mom to be" eller dylikt? Du kan också ge bort en åldersfilt som mamman kan lägga sin bebis på för att knäppa kort på sin bebis och se han eller hon växa sig större för varje dag som går.

Här på Partykungen hittar du helt enkelt alla sorters presenter och gåvor till både mamman och bebisen till babyshowern. Present till bebisen; Baby Socks eller dylikt. Present till mamman; Åldersfilt, ordensband eller dylikt. Här hittar du helt enkelt den perfekta presenten att ge bort på babyshowern!

Välkommen in för att köpa den perfekta baby shower-presenten online – snabbt, smidigt och enkelt!
Läs mer