Hem
Maskerad Smink Kroppsutsmyckning

Kroppsutsmyckning

Gå hela vägen när du klär ut dig med kroppsutsmyckningar som både glittrar och glimrar. Partykungen är maskeradernas och karnevalernas bästa vän och givetvis erbjuder vi kroppsutsmyckningar som kan få dig att se lika förförisk som exotisk ut. Perfekta som detaljer till de flesta outfits!

Kroppsstenar, ansiktsjuveler, lysande färger och mycket mera finns i vårt sortiment med kroppsutsmyckningar. Välj mellan olika färger och stilar inspirerade av diverse ädelstenar i exklusiva utföranden. Här finns alla förutsättningar för att kvällen ska bli magisk och för att du ska skina som en avatar när du glider in på en tillställning, utsmyckad från topp till tå!

Partykungen erbjuder allt för en fulländad utklädnad och med dessa utsmyckande stenar och juveler som du enkelt kan klistra direkt på kroppen är saken helt klar. Du kommer garanterat att få ögonen på dig om du kör på med utsmyckning i hela ansiktet, men det räcker gott och väl med en glittrande sten intill ögat – som en diskret, men ack så vacker detalj.
Läs mer