Visa större bild

Kryolan Cake-Makeup Svart

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 5
selected_index: 0
199 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Är du ute efter den perfekta teater-, maskerad- eller horrorlooken har vi här ett härligt puder i kakform som kommer att hjälpa dig en bra bit på vägen! Pudret är kolsvart och kommer från Kryolan, som endast erbjuder kvalitetssmink! Allra bäst resultat får du om du applicerar det med en pudervippa tillsammans med lite vatten.

Kryolan Cake-Makeup Svart är ett svart, fast puder från den populära sminktillverkaren Kryolan. Pudret appliceras med hjälp av en pudervippa och det går att lägga som det är, men det blir jämnare och mer heltäckande om det appliceras med vatten. Alla Kryolans produkter finns med på PETA:s lista över kosmetika som inte har testats på djur.

Vikt: 40g.

Taggar

OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Isabelle för 9 månader sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen30020 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle