Hem
Teman Varumärken La Casa de Papel

La Casa de Papel

Vi tror inte att någon har missat den spännande succéserien La Casa de Papel om rånargänget som stänger in sig i Kungliga spanska myntverket, inte för att stjäla pengar utan för att trycka nya sedlar. Rånet är extremt välplanerat och överbevakas av Professorn som styr gruppen någonstans utanför myntverket medan rånarna klädda i röda overaller och Salvador Dali-masker tar gisslan, trycker pengar och håller polisen i schack. Gång på gång manipulerar de polisen och Professorn verkar ha en plan för varje steg av rånet. I serien får man följa själva rånet men man får även hänga med på tillbakablickar som visar hur det stora rånet planerades och på så sätt får man lära känna Professorn, Denver, Rio, Tokyo, Nairobi och alla de andra rånarna.

Gillar du den spanska serien lika mycket som vi gör så kommer du att gilla vad vi nu kommer att berätta. Här på Partykungen kan du beställa maskeradkläder från La Casa de Papel eller Money Heist som serien heter på engelska. Förvandla dig till en smart och sympatisk rånare i röd overall. En Dali-mask är ett måste till den röda dräkten och du kan också komplettera med valfritt låtsasvapen för att förstärka rånarkänslan. Vem vill du vara av rånargänget? Kanske den gåtfulla, snygga och ständigt kämpande Tokyo? Den unge godhjärtade Rio eller Denver som alltid vill väl med vars humör inte alltid är så lätt att handskas med? Eller varför inte Professorns halvbror Berlin? Han är både vild och galen. Klädd i den röda overallen och med Dali-masken för ansiktet kommer ingen att känna igen dig på festen.

När passar det då att klä ut sig till en av rånarna från La Casa de Papel? Ja, maskeraddräkterna och accessoarerna från La Casa de Papel passar till exempel perfekt att sätta på sig när du är bjuden på en halloweenfest eller när du går runt och knackar på grannarnas dörrar för att fråga efter bus eller godis på halloweenkvällen. Ett annat tillfälle att klä ut sig till en rödklädd rånare med Dali-mask är ju så klart på en maskerad. Gå gärna tillsammans i kompisgänget och klä ut er till rånargänget. Det kommer att bli riktigt effektfullt när ett helt gäng med rödklädda rånare med Dali-masker kommer in i festlokalen.

Beställ maskeradkläder och accessoarer från La Casa de Papel här hos oss på Partykungen. Så fort vi får din beställning gör vi i ordning den och skickar den till dig. Snabba leveranser och låga priser är en självklarhet för oss. Vi tycker inte att det ska vara svårt, krångligt och dyrt att handla maskeraddräkter och festdekorationer online så välkommen nu att skrolla igenom vårt utbud av La Casa de Papel-produkter och skicka iväg din beställning. Vi väntar på dig!
Läs mer