Visa större bild

Tillbehör

Lädercowboy Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 23920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 82
selected_index: 0
299 kr
Välj variant:
Visa storleksguide
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Siktar du på att bli den coolaste revolvermannen i vilda västern eller på maskeradfesten? Då kan den här stentuffa cowboykostymen komma väl till pass. Kostymen har en läderlook och består av fyra delar: väst, bälte, cowboynäsduk och byxor. Byxorna är mörka och liknar läder, med fransar nedtill. Västen är likaledes mörk och matchande, men med kohudsmönster i svart och vitt över axlarna.
Dessutom medföljer ett svart bälte med guldfärgat spänne, och en klassisk röd cowboynäsduk. komplettera med någon av våra cowboyhattar, och du är klar att rida bort i solnedgången.

Finns i Storlek: Medium och Large.

Taggar

OMDÖMEN (9)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Anders för 1 år sedan
  Letade länge efter en dräkt för en billig peng men som ändå skulle vara snygg och rolig. Hittade denna och slog till, den var perfekt för en kväll med cowboy och indian tema. Byxorna satt bra med det medföljande bältet, västen likaså och scarfen gjorde pricken över i:et. Helt klart värt att beställa om du vill ha en dräkt för en billig peng som gör det den ska. Snabb frakt oxå, tog 2 dagar sen hade jag dräkten.
  1 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Susanne för 4 år sedan
  Låg kvalitet
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Sarah för 4 år sedan
  Benen var lite smala för min del, men mannen fick ah dem så tog jag västen och näsduken. Blev en bra combo och vi matchade varandra bra på festen.
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen19542 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle