vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Lampor

Lampor är något vi använder varje dag, ändå är de bortglömda som skämtprylar. Varför ska det bara vara dyra designlampor som pryder svenska fönsterbrädor? Vi vill slå ett slag för mer humor i hemmen! Om en lampa får dig att le och må bra, så är det ett perfekt val enligt oss. Våga släpp loss lite och inred med humoristiska lampor istället för tråkig skandinavisk design. Lite färg piggar upp och i vårt utbud hittar du lampor i många olika färger, från flamingo-rosa till kaktus-grön, eller varför inte en färgskiftande variant? Vi har till exempel både lampor du kan använda i poolen och läckra lampgirlanger till uteplatsen.

Våra festliga och roliga lampor passar perfekt som present, och vi vågar lova att du hittar något för alla.

Lampor till någon som har allt – Vi känner alla någon som har allt och de är helt omöjliga att köpa presenter till, eller vi tar tillbaka det där. Det går nämligen alltid att hitta en passande lampa som vi lovar att personen inte redan har! Kanske en LED-figur eller bordslampa som föreställer ett djur eller en kul symbol?

Lampor till någon du inte känner så bra – Är du bjuden att “meet the parents” för första gången eller ska du på middag hemma hos Lisa från ekonomiavdelningen? Genom att välja en kul lampa istället för blommor eller choklad gör du ett bättre första intryck och du blir ihågkommen varje gång personen använder lampan. Vi kan rekommendera något som är coolt men ändå neutralt, kanske en nattlampa föreställande månen eller diskreta LED-lampor.

Lampor till partyprissen – Om din polare gillar att festa har vi helt rätt utbud för en perfekt gåva! Välj och vraka mellan färgglada glödlampor, stroboskop och blinkade discolampor.

Lampor till barn och tonåringar – Beroende på ålder så passar olika lampor från vårt utbud. För de allra yngsta kan en gullig eller tuff nattlampa vara rätt val. Om barnet hunnit utveckla sin egen stil kan en lavalampa bli ett kul tillskott till inredningen i sovrummet. Har barnet en superhjälte som idol? Då passar våra lampor med inspiration från Iron Man, Spindelmannen, Super Mario eller Start Wars perfekt. Jo, de lamporna passar förstås lika bra till barnsliga vuxna! För tonåringarna är givetvis en selfielampa helt rätt eller en lampa med text.

Genom att dekorera med passande lampor på halloween tar du festen till helt nya nivåer. Gillar du spöklik inredning kan du förstås ha lamporna framme året om! Vi har samlat läskiga lampor och de med en snällare framtoning, allt från gröna lampor med blod till snälla LED-spöken.

För dig som ska ordna fest finns också ett bra urval av billiga lampor som höjer stämningen. Varför inte ta dansgolvet till nästa nivå med ett stroboskop och färgade LED-glödlampor?

Köp lampor online från Partykungen. Det är mycket smidigt att köpa lampor online från oss. Du ser direkt i produktbeskrivningen hur lampan används, om det ingår glödlampor, samt om det är LED och om det är en lampa med sladd.
Läs mer