Visa större bild

Tillbehör

Lång Blond/Rosa/Röd Deluxe Peruk

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 23920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 397
selected_index: 0
299 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Vad sägs om en trefärgad och högkvalitativ peruk till nästkommande halloweenfest? Denna peruk i färgerna blond, rosa och röd kommer göra dig till en gudinna på maskeraden, oavsett klädsel!

Lång Blond/Rosa/Röd Deluxe Peruk är en mycket högkvalitativ trefärgad peruk för damer som har en väldigt lyxig look. Peruken känns väldigt äkta när den sitter på huvudet, är Blond/Rosa/Röd, lång och lockig. Peruken kommer i storleken One size för vuxna och kan hårfönas om man vill det, men helst inte tvättas, stylas med plattång eller liknande.

  • Material: 100% polyester
  • Storlek: One Size (vuxenstorlek)

Detta är en Leg Avenue™ produkt. Leg Avenue är kända för sina maskeradkläder och tillbehör som är av fantastisk kvalitet. Kanske kostar de lite mer, men de är helt i sin egen klass!

Taggar

OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Sofie för 1 år sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 3 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen58297 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle