Hem
Maskerad Smink Läppstift

Läppstift

Det finns få saker som är lika sensuellt som ett snyggt läppstift i kombination med en välsittande klänning, men det kan också vara ett perfekt komplement till en teater- eller maskeraddräkt. Med våra läppstift kan du med enkelhet förvandla dina läppar, och därmed även dig själv, till en häftig partypingla, en glamorös diva eller ett skräckinjagande monster.

På Partykungen har vi samlat allt som du behöver för att göra dina läppar till kvällens stora snackis. Vi har läppstift för i stort sett alla former av partyn och maskerader, eller om du bara vill skrämma småsyskonen. Lys upp dina läppar i mörkret eller överraska dina kompisar med dessa små men effektiva specialeffekter!

Varför inte gå samman några stycken och köpa flera olika läppstift för att skapa er unika look? Ska ni dessutom på fest, kryssning eller festival så har vi de perfekta läppstiften för att ni ska synas i mängden. Gör en bländande entré i UV-ljusets sken på krogen eller på dansfestivalen och glimra som den stjärna du är!

På Partykungen ser vi till att ge dina läppar den uppmärksamhet som de behöver. Hångla loss i regnbågens alla färger, men glöm inte att sätta på ett nytt lager efteråt.

Folk tittar alltid på varandras läppar, men om du vill att folk ska ägna lite extra uppmärksamhet på just dina så har vi vad du behöver för att förvandla dem till partyläppar.

På Partykungen finner du läppstift i en mängd av olika färger och stilar, neon, glitter, guld, klassiska kulörer eller svarta läppstift kanske? Låt fantasin flöda med våra läppstift och förvandla dig själv till en blodtörstig vampyr, ett gulligt djur eller nattens dansdrottning.

Här har du tre scenarion där våra läppstift kommer att passa dig prima:

Snygg och sexig – Om du siktar på en snygg och sexig look för antingen maskeraden eller festen så rekommenderar vi våra klassiska läppstift i matta färger. Underskatta inte vilken snygg look det blir att klä sig prydligt men ha ett läppstift i en stark färg. Varför inte klä ut dig till vampyr-sekreterare och se hur kontorets snygging reagerar?

Din värsta mardröm – Om du verkligen vill sticka ut och använda ditt nya läppstift till fullo så har vi massor av läskigt galna färger. Varför inte testa på våra svarta, gröna och röda läppstift som knappast kommer att imponera på svärmor, men kommer göra dig till den otäckaste personen på halloweenfesten!

Party Party Party! – Om en rejäl fest står på schemat så gör du helt rätt i att välja våra självlysande läppstift. Dessa coola läppstift kommer lysa upp din kväll och få alla att osökt dras till dig. Bli inte förvånad om du finner dig själv hängandes i baren där folk står i rad för att få prata med dig! Rave, disco eller musikfestival – välj färg efter humör!

Det ska vara enkelt att kunna klä ut sig eller klä upp sig. På Partykungen finner du läppstift för alla tillfällen och kan få dem levererade till dörren med blixtfart. Köp dina nya läppstift online – vi ger dig alltid schyssta priser!
Läs mer