vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

LED-Ljus

LED-ljus och party går verkligen hand i hand tycker vi! Tack vare det stora sortiment av LED-ljus du hittar här hos oss på Partykungen kan du skapa unika miljöer och låta både ljuset och kreativiteten flöda ohämmat. Vi har allt från roliga och flexibla ljusslingor till blinkande accessoarer och ganska avancerad partyutrustning. Kort sagt allt du behöver för att fixa till ett grymt dansgolv eller kanske ett skrämmande stilleben i hemmet eller i en stor festlokal.

Under vissa fester och högtider är det extra viktigt att fixa till något utöver det vanliga med belysning och rekvisita. Vi har till exempel LED-ljus som är särskilt framtaget med halloween och andra läskiga fester i åtanke. Tänk dig klassiska skräck-accessoarer med inbyggd belysning som gör så att de framhävs även i ett mörkt rum. Det är väldigt effektfullt och med billigt LED-ljus kan du lätt förvandla ett rum till en gravkammare eller ett skräckkabinett, om du så önskar. Allt handlar dock inte om läskigheter utan vi har föremål med integrerat LED-ljus även för andra fester och sammanhang.

Även om vi på Partykungen älskar fester så hittar du även LED-ljus som du med fördel kan använda även i vardagen. Snygga och smarta lampor som helt enkelt passar in i vilka hem och rum som helst. LED-ljus är väldigt energisnålt och när det gäller LED-ljus som drivs av batterier behöver du såklart inte tänka på att ha det nära ett eluttag utan du kan placera det helt fritt! LED-ljus kan även dimmas så att du får full kontroll över din ljusmiljö.

Om du gillar levande ljus men oroar dig för elden ska du kolla in våra LED-lampor i form av blockljus och stearinljus. Dessa kan snabbt flyttas mellan olika platser och är väldigt flexibla ljuskällor som sprider ett mysigt sken omkring sig. Precis som levande ljus.

Om du riktar LED-ljus mot föremål du vill framhäva kan du styra vad du vill att festdeltagarna ska se på. Något som kan skapa ännu större effekter är att placera LED-ljus så att det som lyses upp kastar dramatiska skuggor på väggen bakom. Så jobbar många professionella ljussättare, men det är inte direkt några yrkeshemligheter det handlar om. Vem som helst kan uppnå ett bra resultat. Lek och experimentera med LED-belysning, det är ett enkelt sätt att verkligen åstadkomma en förändring i hemmet eller festlokalen!

Förutom vanligt LED-ljus hittar du en hel del annat kul i den här kategorin. Vad sägs om UV-lampor som kan få gästernas UV-smink att lysa starkt? Här finns också prisvärda rökmaskiner och annan utrustning för dig som vill få till coola effekter på festen. Att köpa LED-ljus och annan utrustning här hos oss på Partykungen är ofta billigare än att hyra ljus inför festen, och du kan såklart använda grejerna många gånger om!

Mjuka ljusslingor med LED-ljus har funnits några år nu och det är något som många inredningsdesigners verkligen älskar. Av förklarliga skäl. De utvecklar inte så mycket värme och kan därför lindas runt andra föremål eller läggas kant i kant med till exempel en hylla eller en tavelram. De kan även placeras inuti burkar och glas. Möjligheten att designa helt egna lampor med hjälp av LED-ljus i form av slingor är verkligen jättestora. Du kan också ljussätta hörn på ett sätt som tidigare inte var möjligt.

Om du ska arrangera en fest eller bara vill förnya hemmet ska du beställa LED-ljus hos oss. Vi har de bästa priserna och snabba leveranser.
Läs mer