led-marschall-1

LED Marschall

69 kr
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Välj variant:

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Produktbeskrivning

Välkomna gästerna ordentligt med en mysigt lysande marschall! Marschallen är stilrent utformad med en utsida av silverfärgad metall och en överdel i vitt. Den verklighetstrogna lågan ger ett gult, fint sken och skapar verkligen den rätta stämningen för både festligheter och mysiga hemmakvällar. Det bästa av allt är att marschallen drivs av en LED-lampa, så du behöver bara stoppa i 2st LR14-batterier, ställa in timern om så önskas och börja sprida ett trivsamt sken i omgivningen!

LED Marschall är en marschall i silverfärgad metall med ett vitt plastparti som ser ut som vax samt en vit verklighetstrogen ljuslåga av plast. Lågan lyser i gult när marschallen sätts på, tack vare en (outbytbar) LED-lampa. Lampan drivs av 2st LR14-batterier (ingår ej). Marschallen går att använda både inomhus och utomhus och inuti sitter en timer som går att ställa på 8 timmar lystid och 16 timmar släckt tid.

Mått: Ø 10cm, Höjd 7cm.