leggings-neon-rosa-29129-3

Leggings Neon Rosa

99 kr

Välj variant:

 • Christina
  för 5 år sedan
  Gul krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona
  Det stämde inte alls överens med det jag hade förväntat mig: 1. Det som kom var neonrosa - jag hade fått uppfattningen att de skulle vara mer som på bilden, dvs något mildare rosa 2. Enl. Bilden ser det ut som att de är hyfsat tjocka=inte genomskinliga - det som jag fick hem var totalt transparent och varje liten leverfläck eller ojämnhet i huden syntes igenom, dvs jag kunde inte alls använda dem som tänkt, dvs till en indisk tunika som täcker framtill och bak men är slitsad i sidorna till midjan. Användningen av dessa tights blir skoputsning - men enbart för att priset var så lågt att det inte var värt ansträngningen att returnera!
  6 av 6 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Tove
  för 8 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  De passade bra och färgen var himla bra! Dock kan jag tänka mig att de inte passar alla fastän de är onesize. Borde finnas i större storlekar också.
  4 av 5 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Lise-Lotte
  för 6 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  Bra! Häftig färg!
  0 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Komplettera 80-talsoutfiten med trevliga och matchande tillbehör, då blir det så mycket roligare! Här har vi till exempel ett par vrålsnygga, tuggummirosa leggings som följer din kropp på ett skönt och snyggt sätt. Passar perfekt till exempelvis en tyllkjol och kommer garanterat att få dig att rocka på festen eller maskeraden!

Leggings Neon Rosa är ett par neonrosa, stretchiga och sköna leggings med medelhög midja som lämpar sig bra att använda till exempelvis 80-talsdräkten.

Storlek: One size (vuxen).