Visa större bild

Lejon Piggyback Maskeraddräkt

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 47920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 4
selected_index: 0
599 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Har du någon gång undrat hur det är att tygla ett lejon för att få den att lyda dig? Vi kan ge dig svaret på den funderingen. Det enda du behöver göra är att be lejonet att ställa sig på sina bakben så att du kan hoppa upp. Sedan är det du som styr skutan hädanefter gällande vart ni ska gå, vilka ni hälsar på och vid vilket vattenhål ni ska bada! 

Lejon Piggyback Maskeraddräkt består av ett par byxor med blåa fejkben som hänger över det bruna lejonet och dräkten ger illusionen av att du rider på djurets axlar. Denna roliga dräkt sitter runt din midja med hjälp av resår och observera att modellens t-shirt samt hatt ej ingår. 

One size (vuxenstorlek). 

Taggar

OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Emil för 2 veckor sedan
    Dräkten blev otroligt uppskattad på festen!
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen46660 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle