Visa större bild

Lejontämjare Blodig Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 19920
first_price.value: 31920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 4
selected_index: 0
249 kr 399 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Om du funderar på att lämna den grå vardagen bakom dig och börja jobba på cirkus istället kan du ha i åtanke att det allra farligaste cirkusjobbet är som lejontämjare. För denna lejontämjare har arbetsdagen verkligen varit tuff, som synes på de blodiga rivsåren. Är det ingenting som avskräcker dig passar den snygga outfiten perfekt att ta på inför nästa halloweenmaskerad!

Lejontämjare Blodig Maskeraddräkt inkluderar en jumpsuit och en hatt. Jumpsuiten är av en bekväm och följsam modell. Den består av en tröja, ett bälte, ett par byxor och en kavaj i ett och samma stycke. Tröjan är beige med tryck föreställande blodiga rivsår. Bältet är svartvitt och har texten "Circus Hell" tryckt i rött. Byxorna är vit- och svartrandiga med blodfläckar samt tryck längst ner som får det att se ut som om du bär ett par svarta och röda stövlar. Kavajen är röd, har en svart satinkrage med guldfärgade knappar och ser ut att ha rivmärken. Den går ner i ett längre stycke baktill. Hatten är svart och röd med guldfärgade, tunna band som skiljer färgerna åt. Den är av en överdimensionerad, hög modell.

Finns i storlekarna Standard och X-Large.

Taggar

OMDÖMEN (4)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Maud för 1 år sedan
  Dessvärre är hatten inte dimensionerad för en vuxen karl. På tok för liten i omkretsen så där behöver man göra något. Det drar ner betyget
  2 av 2 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Magnus för 4 år sedan
  Bra dräkt, synd att de inte följde med en piska det skulle varit kanon
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... kicki för 2 år sedan
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  0 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen30063 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle