Till toppen
Visa större bild

Leopold Greyland Film Mask

first_saleprice.value: 27920
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 13
selected_index: 0
349 kr 499 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Har du alltid känt att du haft en liten Leopold inom dig som vill ut och leka rövare? Tänkte väl det! Denna mask från Greyland Film är otroligt realistiskt och rent av skön mask att ha på sig! Med denna mask kommer blickar att dras mot dig oavsätt om det är på halloweenfesten eller om det är när du är och handlar käk! Perfekt för dig som gillar uppmärksamhet. 

Leopold Greyland Film Mask är en otroligt realistisk, skön och väldetaljerad mask från Greyland Film. Den är tillverkad i ytterst tunnt latexmaterial som gör ditt ansikte väldigt bekvämt och fri från irritation. Ett tips från oss på redaktionen är att du kan använda denna mask till en gammal skrynklig kostym! Fått upp bilden i huvudet ännu? 

Tips: Känner du att masken sitter åt runt ögon/näsa/mun kan du enkelt göra större hål med hjälp av en nagelsax eller dylikt.
 
Information om Leopold Greyland Film Mask:
  • Material: Latex/gummi
  • Storlek: One Size (vuxenstorlek)
  • Tillverkare: Greyland Film
  • Är du allergisk mot latex/gummi? Vi avråder dig från att använda denna produkt!

Observera: Produktbilderna är helt oredigerad och ett tips kan vara att använda latex runt maskens halsslut för ett mer realistiskt utseende! 

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen47445 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle