Visa större bild

Tillbehör

Kundbilder

Liemannen Budget Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 511
selected_index: 0
199 kr
Välj variant:
Visa storleksguide
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Döden, liemannen eller "The Reaper".. döden har många namn. Men du har kanske bara ett eller två. Testa på hur det känns att vara övermäktig och sätt skräck i folk på stan med den här gräsligt otäcka capen. Perfekt för dig som ska klä ut dig till exempelvis liemannen på halloweenmaskeraden.

Liemannen Budget Maskeraddräkt inkluderar en svart cape med förstärkt huva som håller konformen när du har den över huvudet. Capen är formsydd för att kunna ligga över axlarna utan att ramla av och huvan är fastsydd. Ett bröststycke ingår i form av ett grått remsat tyg som fästes över bröstet med hjälp av kardborre. Capen har dessutom hål vid sidorna för armarna, så att du kan välja om du vill ha armarna genom capens sidor, eller om du vill gömma dig helt inne i den svarta capens mystiska mörker. Svart och vit särk, handskar, lie, smink och magiska krafter ingår ej. Komplettera med dessa för en komplett look som den på bilden.

One size (Vuxenstorlek).

Taggar

OMDÖMEN (17)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Tommie för 9 år sedan
  Den var bra. Dock var luvan/huvan mycket längre än vad jag hade tänkt mig utifrån era bilder. För att man som kund inte ska få en negativ överraskning när man får hem paketet, tycker jag att ni skulle kunna ha fler bilder på produkten, kanske mer ingående och detaljerade.
  11 av 11 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Henryetta Belinda Maria för 9 år sedan
  Kanon kvalité!
  2 av 3 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Anders Bengt Göran för 7 år sedan
  Den var enkel och bra.
  1 av 2 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen10316 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle