Visa större bild

Light Up Högtalare till Duschen

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 10
selected_index: 0
199 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Det värsta med att duscha är definitivt tystnaden och mörkret som råder. Att stå i det dunkla badrummet och tvåla i blindo är inte alls kul. Visst, du blir ren, men är det värt det? Nej, introducera högtalaren Light Up i ditt liv - prylen som inte bara spelar dina favoritmusik utan också försätter hela badrummet i ett mysiskt och rogivande sken. En smart sak för långa duschar! 

Light Up Högtalare till Duschen innehåller en Bluetooth-högtalare med sugplopp för upphängning på badrumsväggen. Högtalaren är vattentät och har inbyggd LED-belysning med möjlighet att välja färg. Mäter 14 x 9 x 6,5 cm och laddas med USB. Säljs styckvis. 

  • Mått: 14 x 9 x 6,5 cm
  • Bluetooth 
  • Välj mellan en rad olika färger 
  • Fästs med sugplopp 
  • Säljs styckvis

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen73533 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle