Till toppen
Visa större bild

Lilla Tjuv och Polis Barnspel

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 5
selected_index: 0
199 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Allt som har med tjuvar och poliser att göra är inte bara spännande. Det kan också vara underhållande, iallafall när det kommer till detta spel som engagerar hela familjen och är roligt för både de yngre och äldre. Här får alla roa sig med att leka polis och lista ut vilka bovar som är snälla och vilka som ska slängas in i finkan. Ett spännande uppdrag helt enkelt! 

Det smidiga med detta brädspel är att det spelas i kartongen som ni får pyssla ihop tillsammans innan det är dags att spela. Spelet går ut på att jaga de skumma bovarna igenom hela staden för att ta reda på vad de har stulit. Men kom ihåg att vara på din vakt så att tjuvarna inte rymmer! 

Fakta om Lilla Tjuv och Polis Barnspel:
  • Antal spelare: 2-4 spelare
  • Ålder: Från 4 år
  • Speltid: Ca 60 min

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen43641 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle