Visa större bild

Tillbehör

Ljusslinga Flamingo

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3120
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 1263
selected_index: 0
39 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Att sätta upp ljusslingor i hemmet och trädgården kan vara en riktig stämningshöjare till den härliga sommarfesten, på poolpartyt eller till den mysiga onsdagsgrillningen och det är heller inget undantag att denna läckra partyslinga livar upp vilken tillställning som helst. De tropiska fåglarna lyser vackert i mörkret och ljusslingan går hem hos både de yngre och äldre gästerna.

Ljusslinga Flamingo är en dekorativ ljusslinga som har 10 stycken rosa plastflamingos. Den ger ifrån sig ett mysigt ljus när den är tänd och den kan även användas som en fin dekoration i barnrummet. Ljusslingan är ca 160 cm lång och varje flamingo mäter 11 cm.

Drivs av 2 x AA batterier (ingår ej).

Taggar

OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Sandra för 2 år sedan
    Exakt som bilden
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen47012 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle