Till toppen
Visa större bild

Ljusslinga LED Julgirlang

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 7920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
99 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Nu är det jul här i vårt skjul... Jajamen, se till att få en julmysig atmosfär i ditt hem i juletider med hjälp av denna superfina julgirlang. Häng den längs fönstret, dämpa övrig belysning och låt den lysa upp i rummet som den perfekta julmysbelysningen.

Ljusslinga LED Julgirlang är en tjusig slinga utrustad med små LED-lampor. Julgirlangen kommer med gröna blad, röda bär och fina rosetter. Ljusslingan är även utrustad med en smart timer där du kan ställa in den på 6 eller 18 timmar. För inomhusbruk. Lyser i varmt sken.

Längd: ca 160 cm.

Drivs av 3 x AA-batterier (ingår ej).

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen35134 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle