Till toppen
Visa större bild

Magisk Låda

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3120
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
39 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Gillar du att hålla låda på familjemiddagarna med alla möjliga tricks och skojigheter? Då kan du dra på dig trollerihatten och med hjälp av denna magiska låda få farfar att tappa hakan medan du trollar bort hans guldpeng. Visst låter det extremt lockande? 

Magisk Låda är en rolig magilåda där du kan trolla bort en valfri pryl. Självklart avslöjar vi inte hur trolleritricket går till, men i lådan medföljer instruktioner för hur du går tillväga när du vill visa dina trollkonster och imponera på din publik!

Levereras osorterat vilket innebär att det blir en spännande överraskning om du får en svart, lila eller röd magilåda hemskickad till dig. 

Mäter ca 12 cm x 7 cm.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Annelie för 1 år sedan
    Lådan var lite skev, svår att öppna och beskrivningen låg i den dolda lådan. Så man fick klura ut hur den fungera innan man kunde hitta beskrivningen.
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen47165 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle